Bale vreden petkrat toliko kot Parma

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski nogometni prvoligaš Parma je na klubski spletni strani razkril, da je od danes na dražbi, začetna cena pa je 20 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Parma je pred dnevi razglasila stečaj zaradi dolga, ki znaša 100 milijonov evrov. Toliko je za prestop Garetha Bala iz Tottenhama v Real Madrid plačal kraljevi klub. Trenutna vrednost italijanskega kluba je sicer ocenjena na petino vrednosti valižanskega nogometaša. Morebitni kupci se lahko za klub potegujejo do 6. maja.

Parma je na zadnjem mestu serie A in je že brez možnosti obstanka. Predčasni izpad iz lige so preprečili italijanski klubi, ki so v sodelovanju z zvezo sklenili pomagati propadlemu klubu s plačilom stroškov organizacije tekem ko konca sezone v višini pet milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.