Ballack bo tožil Boatenga

Foto: Žurnal24 Usodni trenutek, ki je Ballacku zaprl vrata mundiala. (Foto: Reuters)
Michael Ballack je prek svojega pravnega zastopnika Michaela Beckerja sporočil, da pripravlja tožbo proti vezistu Portsmoutha Kevinu-Princeu Boatengu, ki ga je poškodoval v finalu pokala FA.
Oglej si celoten članek
Zame Boatengova poteza ni bil zamujen start, temveč je namerno poškodoval Ballacka.
Michael Becke, Ballackov odvetnik

Tako je nemškega kapetana prikrajšal za nastop na svetovnem prvenstvu, ki je skoraj zanesljivo zanj zadnje. Odvetnik nemškega reprezentanta meni, da je Kevin-Prince Boateng na sobotni finalni tekmi pokala FA na Wembleyju proti Portsmouthu namerno poškodoval njegovo stranko. Triintridesetletni Michael Ballack bo zaradi strganih vezi v desnem gležnju počival osem tednov. S Sicilije, kjer se uri nemška izbrana vrsta, je dejal, da je še vedno zelo jezen in razočaran, a hkrati pripomnil, da želi čim prej pozabiti ta dogodek.

"Zame Boatengova poteza ni bil zamujen start, temveč je namerno poškodoval Ballacka. V tem trenutku preiskujemo vse mogoče pravne poti, ki lahko vodijo do civilne tožbe in denarne odškodnine," je dejal Becker. Boateng, v Nemčiji rojeni nogometaš ganskih korenin, je bil pred kratkim vpoklican v reprezentanco Gane, ki bo v JAR igrala v skupini D skupaj z Nemčijo.

Za svoje dejanje se je Nemcu že opravičil. "Preprosto sem zamudil in ga zadel, bilo je neumno. Že na igrišču sem se mu dvakrat opravičil. Zdaj se mu opravičujem še tretjič. Nisem ga želel poškodovati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.