Ballack žalil Köln in dobil kazen

Foto: Žurnal24 Michael Ballack bo moral kar globoko seči v žep. (Foto: Reuters)
Michael Ballack bo za svojo nepremišljeno potezo, ko je z navijači Bayerja odpel verz pesmi, s katero so žalili tekmeca iz Kölna, plačal osem tisoč evrov kazni.
Oglej si celoten članek

Michael Ballack, nogometaš Bayerja iz Leverkusna, bo moral nemški nogometni zvezi plačati denarno kazen v višini osem tisoč evrov. Razlog so žaljivi vzkliki proti rivalom iz Kölna, v petek poroča nemška tiskovna agencija DPA.

Ballack je po tekmi nemškega prvenstva s Schalkejem skočil na ograjo, kjer so bili zbrani navijači Bayerja, in z njimi odpel verz pesmi, s katero so žalili tekmeca iz Bundeslige Köln, pri katerem igrata tudi slovenska reprezentanta Mišo Brečko in Milivoje Novaković. Nogometaš se je sicer kasneje opravičil, vendar se plačilu kazni ni mogel izogniti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.