Balotelli in Cuadrado spet v Italiji

Foto: EPA mario balotelli Foto: EPA mario balotelli Foto: EPA mario balotelli Foto: EPA mario balotelli Foto: EPA mario balotelli
Mario Balotelli se je vrnil v AC Milanu. Juan Cuadrado, nekdanji nogometaš Fiorentine, je okrepil Juventus
Oglej si celoten članek

Kolumbijski nogometni reprezentant Juan Cuadrado bo po današnjih zdravniških pregledih novi igralec torinskega Juventusa. Sedemindvajsetletni krilni nogometaš bo pri italijanskih državnih prvakih v sezoni 2015/16 igral kot posojen nogometaš londonskega Chelseaja.

Cuadrado je k Chelseaju prestopil iz Fiorentine pred pol leta za več kot 30 milijonov evrov, a se na Stamford Bridgeu ni znašel. Zdaj bo na njegovem mestu igral Španec Pedro.

V Italijo pa se kot posojeni igralec Liverpoola vrača tudi 25-letni kontroverznež Mario Balotelli, ki bo po poročanju medijev že danes vadil s soigralci iz Milana. Rdeče-črni bodo pokrili približno tretjino Balotellijeve plače, ki znaša 90.000 funtov na teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.