Balotelli in Lescott ne bosta govorila

Foto: EPA
Foto: EPA
Joleon Lescott in Mario Balotelli skupaj nastopata pri Manchester Cityju, vendar to na mednarodnem prizorišču ne pomeni prav veliko. Igralca se pred srečanjem Italije in Anglije nista pogovarjala in se tudi ne nameravata.
Oglej si celoten članek

Lescottova Anglija se bo z Balotellijevo Italijo srečala v četrtfinalu Eura 2012, stara znanca iz Manchester Cityja pa se zaradi tega ne bosta pretirano obremenjevala. Vezist Cityja James Milner je sicer izjavil, da si bo pred tekmo z Balotellijem izmenjal nekaj veselih besed, medtem ko se je Lescott odločil, da italijanskemu kolegu ne bo namenil telefonskega klica.

''Ne bova si dopisovala. Oba sva tukaj z različnima ekipama. Skupaj igrava v klubu, vendar je nogomet na mednarodni ravni povsem nekaj drugega,'' je povedal Lescott. ''Igrati proti Mariu bo zagotovo težka naloga. Zavedam se njegovih kvalitet. Priložnost lahko ustvari iz ničesar v vsakem trenutku. Vsi bomo poskušali izkoriščati prednosti in slabosti eden drugega,'' je dodal 29-letnik. Anglija se bo z Italijo pomerila v nedeljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.