''Balotelli je naš novi Ibrahimović''

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener AC Milana Massimiliano Allegri je prepričan, da bo Mario Balotelli v italijanskem prvoligašu prevzel vlogo Zlatana Ibrahimovića. Kontroverzni Italijan se je v domovino vrnil v velikem slogu, saj je v prvih osmih tekmah dosegel kar sedem zadetkov.
Oglej si celoten članek

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je na San Siru pustil velik pečat, saj je v sezoni 2010/2011 rossonere vodil do Scudette. Julija lani se je Ibra odločil za prestop k Paris Saint-Germainu, italijanski prvoligaš pa je praznino zapolnil z Mariom Balotellijem, ki se je januarja po treh letih vrnil v Italijo.
Foto: EPA zlatan ibrahimović Allegri je pred velikim nedeljskim derbijem med AC Milanom in vodilno ekipe Serie A Juventusom zatrdil, da lahko Mario prevzame isto vlogo, kot jo je v preteklosti opravljal Ibra. ''Balotelli ima potencial, da postane to, kar je bil v preteklosti Ibrahimović. Mario je medijska tarča in karkoli naredi, pristane v časopisih. O njem lahko govorite, kar želite,'' je povedal Allegri in dodal, da je Balotelli od vrnitve v Milano pokazal veliko mero profesionalne etike.

Nedavno so se pojavile govorice, da naj bi bil Ibra naklonjen vrnitvi v Serie A, kar je že sprožilo ugibanja, ali se v AC Milanu obeta naveza Balotelli-Ibrahimović. Allegri dvomi, da se bo napadalec PSG vrnil v Italijo. ''On je izjemen igralec in je igral ključno vlogo pri našem naslovu. Kdo ga ne bi želel? A glede na njegovo plačilo, dvomim, da se bo vrnil,'' je zaključil 45-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.