Balotelli mora na operacijo oči

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški prvoligaš Manchester City približno mesec dni ne bo mogel računati na Maria Balotellija. Italijan namreč odhaja na operacijo oči, saj ne more več nositi kontaktnih leč.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA mario balotelli Dvaindvajsetletni Mario Balotelli je do nedavnega nosil kontaktne leče, sedaj pa se jim bo moral zaradi vnetja odpovedati. Italijanski reprezentant si bo privoščil lasersko operacijo, zato Cityju ne bo mogel pomagati na premierligaških tekmah proti Stoku, Arsenalu, Fulhamu in Sunderlandu.

Odsoten bo tudi na obračunih Lige prvakov proti Real Madridu in Borussii Dortmund, kar bo nekaj težav povzročilo trenerju Robertu Manciniju. ''Mario ne more več nositi kontaktnih leč. Z operacijo ne sme več odlašati,'' je povedal trener sinjemodrih. Balotelli se je za operacijo odločil, ker je staknil vnetje očesne veznice.

Cerezo: ''Nihče nima denarja, da bi kupil Falcaa''

Foto: Reuters evropski superpokal atletico chelsea falcao Kolumbijski nogometaš Radamel Falcao je s hat-trickom na obračunu evropskega superpokala še enkrat potrdil svoje neizpodbitne kvalitete. Predsednik Atletica je ob tej priložnosti poudaril, da so govorice o njegovem prestopu ''neumne''.

Predsednik madridskega Atletica Enrique Cerezo je samozavestno zanikal vsa namigovanja, da naj bi Falcao razmišljal o odhodu iz španskega kluba. ''Falcao ne želi oditi in nihče nima denarja, da bi ga kupil,'' je povedal Cerezo in dodal: ''Govoriti o Falcau in denarju je neumno. Prvič zato, ker bi ga nekdo moral imeti, da bi lahko plačal. On je najboljši napadalec na svetu in igralec Atletica.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.