Balotelli na potezi, nova destinacija preseneča

Foto: Epa
Foto: Epa
Italijanski napadalec bo zamenjal klub in sodeč po poročilih tudi državo.
Oglej si celoten članek

Mario Balotelli je pred pravkar končano sezono iz Marseilla prišel v domačo Brescio, kjer pa ni bil posebej uspešen. Moštvo je izpadlo iz Serie A, nekdanji reprezentant pa je v ligi nastopil zgolj na 19 tekmah in zabil pet golov.

V zadnjih tednih Balotelli sploh ni zaigral za Brescio, saj se je pred tem sprl z vodstvom kluba. Čez nekaj dni bo dopolnil 30 let in išče novo sredino, kjer bi lahko ponovno zablestel.

In sodeč po poročilih z Apeninskega polotoka se bo "Super Mario" podal v Romunijo. Tuttosport navaja, da je Balotelli zelo blizu prestopa v CFR Cluj. Ta je pred dnevi drugič zapored postal državni prvak in bo tako imel možnost igranja v skupinskem delu Lige prvakov.

Navezal stik Kek spregovoril o drami okoli Iličića: "Ima probleme, ki so zame..."

Prav sodelovanje v najbolj prestižnem evropskem tekmovanju bi lahko bilo tisto, kar Balotellija vleče v Romunijo, potem ko se njegova vrnitev v Italijo ni iztekla po načrtih.

Balotelli je v svoji pestri karieri igral za Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nico, Marseille in Brescio. Za člansko izbrano vrsto Italije je zbral 36 nastopov in zabil 14 golov.

Foto: Epa Mario Balotelli

Serie A Ibrahimović se ne da, dosegel še en zgodovinski mejnik

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.