Balotelli na sodišče po sporu s Cityjem

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Manchester Cityja Mario Balotelli se bo s svojim klubom spopadel na razsodišču angleške nogometne zveze. City je Italijanskemu reprezentantu izrekel kazen v višini 500 tisoč evrov, ker se je pred tekmo s Tottenhamom zabaval v nekem nočnem klubu.
Oglej si celoten članek

Mario Balotelli naj bi se manj kot dvanajst ur pred premierligaškim obračunom s Tottenhamom zabaval v nekem nočnem klubu, kar je razjezilo vodilne može Manchester Cityja. Italijan se bo na kazen v višini pol milijona evrov pritožil - v primeru, da izgubi, pa bo moral plačati še več deset tisoč evrov sodnih stroškov.

Govorice o tem, da naj bi Balotelli kmalu zapustil meščane, bodo po tem incidentu še glasnejše, čeprav Roberto Mancini vztraja, da je prihodnost Italijana pri Manchester Cityju. ''Delati mora in če si bo zaslužil igrati, potem bo dobil priložnost. V nasprotnem primeru pa bo sedel na klopi, tako kot številni drugi igralci,'' je nedavno povedal Mancini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.