Balotelli prestal operacijo oči

Foto: EPA
Foto: EPA
Mario Balotelli je v rodni Brescii uspešno prestal operacijo oči zaradi vnetja očesne veznice.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometaš Mario Balotelli je v ponedeljek uspešno prestal operacijo oči zaradi vnetja očesne veznice. Kot je poročal časnik La Gazzetta dello Sport, je član Manchester Cityja dokaj nezahteven poseg opravil dan pred prvotno načrtovanim terminom, počivati pa bo moral deset dni.

Italijanski reprezentančni napadalec in igralec angleških prvakov iz Manchestra je operacijo v svojem domačem kraju Brescii opravil dan prej, ker se je želel izogniti fotografom in novinarjem. Zaradi desetdnevnega počitka bo Balotelli izpustil uvodni kvalifikacijski tekmi italijanske izbrane vrste proti Bolgariji in Malti, prav tako pa je njegov nastop vprašljiv v dresu Cityja 18. septembra proti Real Madridu v Ligi prvakov.

Balotelli je kratkoviden in je doslej uporabljal leče, da je bolje videl, a so se v zadnjem času zaradi uporabe leč pri njem začele pojavljati alergije, zaradi česar se je odločil za operativni poseg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.