"Balotelli se vede kot otrok"

Foto: Žurnal24 Ne zmaga, v središču pozornosti se je po srečanju znašel Mario Balotelli. (Foto:
Dogajanje po tekmi med Interjem in Barcelono (3:1) je zaznamoval incident, ki ga je Mario Balotelli pripravil pred domačimi navijači. Zlatan Ibrahimović je potrdil, da je Balotellija v predoru napadel Marco Materazzi.
Oglej si celoten članek
Interjevi navijači so med tekmo Balotelliju žvižgali. Zameril se jim je, ker je javno povedal, da navija za Milan.

Pred tem je Mario Balotelli besno vrgel po tleh Interjev dres. "Nikoli še nisem videl česa takega. Materazzi ga je napadel v tunelu," je dejal Šved Ibrahimović: "Na Materazzijevem mestu bi jaz Balotellija pustil pri miru. Če bi mene tako napadel, bi ga takoj podrl na tla. Materazzi je povzročal številne težave, vsi v garderobi smo se pogovarjali o njem. Ob zmagi bi moral biti ponosen, ne pa da se znaša nad 20-letnikom."

Dejan Stanković, ki je pobral odvrženi dres in ga odnesel v garderobo, pa je o svojem soigralcu dejal: "Doma imam tri otroke, ki se vedejo podobno kot Balotelli. Ni ljubljenec navijačev, a tudi jaz nisem bil vedno. Njegov odziv je nedopusten, vendar je še mlad." Oglasil se je tudi kapetan Interja Javier Zanetti: "Razočaran sem, da se je zmaga sprevrgla v nekaj takšnega. Moral bi vedeti, da ni vseeno, kako se obnaša po sodnikovem žvižgu. Do zdaj smo ga vedno podpirali. Uničil je slavje po zmagi."

Foto: Žurnal24

Balotellija je dolgo branil tudi predsednik Massimo Moratti, José Mourinho pa se je z njim že večkrat znašel v vojni: "V Interju sem od sredine leta 2008. Tisočkrat in tisočkrat se je zgodilo, da sem poskušal prevzgojiti tega velikega talenta. Igrali smo tekmo polfinala Lige prvakov, drugo najpomembnejše srečanje, in da se zgodi kaj takega ..."

Trener Interja, ki se zaveda, da uvrstitve v finale njegovo moštvo še nima na pladnju, je dodal: "Nisem zadovoljen zaradi prejetega zadetka, ki se je zgodil zaradi naše napake. Želel pa bi nekaj sporočiti Barceloninim nogometašem. Morali bi se naučiti biti šampioni, tudi ko izgubijo. Namesto da bi priznali, da smo bili boljši, so po tekmi v predoru napadali sodnika. Kaže, da so že pozabili na norveškega sodnika Ovreböja, ki jih je lani proti Chelseaju popeljal do finala. Kot kaže, njihov spomin ni najboljši." Glede besednega dvoboja s Xavijem pa ni želel dramatizirati: "S Xavijem nikoli ne bom imel težav, saj ga obožujem. Gre za enega najboljših nogometašev na svetu."

Katalonski trener Pep Guardiola je povedal: "Igrišče ni bilo mokro v takšni meri, kot nam ustreza. Domači so se odločili, da ga ne bodo zalivali, in to je njihova pravica. Devetdeset minut je veliko časa. Stadion bo poln. Lahko pripravimo preobrat."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.