Balotelli žalil in grozil

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezdnik rossonerov se je po porazu z Napolijem (1:2) sporekel s sodniki in bo zaradi predolgega jezika izpustil tudi prvenstveni derbi z Juventusom na začetku oktobra.
Oglej si celoten članek

Na nedeljskem derbiju z Napolijem je Mario Balotelli zastreljal svojo prvo enajstmetrovko v profesionalni karieri, kar ga je očitno malce vrglo iz tira. Čeprav je 23-letnik ob koncu tekme z lepim golom ublažil poraz AC Milana (1:2), pa je po zadnjem sodnikovem žvižgu žaljivo protestiral pri "možeh v črnem", zaradi česar bo moral izpustiti tri prvenstvene tekme. Že na zelenici je prejel drugi rumeni karton, predolg jezik pa ga bo stal še dodatne kazni.

Žalitve in grožnje

"Prepoved nastopanja je bila izrečena zaradi nespoštovanja nasprotnika in protestiranja pri sodnikih, ki je vsebovalo žaljive in grozeče izraze," je v obrazložitvi kazni zapisal disciplinski sodnik Serie A.

"Super Mario" bo tako moral izpustiti prvenstvene tekme proti Bologni, Sampdorii in velikemu torinskemu rivalu Juventusu. Milan je sezono sicer začel dokaj slabo in je na sredini lestvice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.