Balotellija med intervjujem napadel zombi

Zvezdnik rossonerov je med intervjujem v Milanellu doživel napad "zombija". Kot da življenje Super Maria že tako ne bi bilo dovolj pestro ...
Oglej si celoten članek

Medtem ko je Mario Balotelli odgovarjal na novinarska vprašanja v centru za trening AC Milana, ga je nepričakovano napadel "zombi". 

Napadalec ganskih korenin se je napada ubranil s hitro potezo in resnim izrazom na obrazu. Sicer ne vemo, kakšen bil namen aktiviranja "zombija" med intervjujem, a gre za enega od bizarnejših posnetkov, v katerem so v glavni vlogi nogometaši. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:25 6. December 2013.

    pa to je blo ZAIGRANO kot da ni očitno..baloteli samo išče pozornost, naj se raje ukvarja z nogometom !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.