''Balova pričeska me je spravila ob živce''

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji trener Tottenhama Harry Redknapp je razkril, da je Gareth Bale preveč pozornosti posvečal svoji pričeski, kar ga je spravljalo ob živce.
Oglej si celoten članek

Harry Redknapp, trener Queens Park Rangers, je od leta 2008 do 2012 vodil londonski Tottenham, kjer je imel priložnost sodelovati z Garethom Balom.
Foto: EPA harry redknapp gareth bale Angleški trener je v svoji avtobiografiji, ki jo povzema Daily Mail, zapisal, kako ga je Valižan spravljal ob pamet s pretirano skrbjo za pričesko.

''Na treningu me je spravil ob živce. Tehnično je izstopal, vendar se je ves čas igral z lasmi. Nikoli ni bilo prav. Spreminjal je prečo in si jih umikal z oči. Samo gledal sem in v sebi potiho norel: 'Gareth, prenehaj se dotikati svojih las','' je zapisal Redknapp.

Bale se je v poletnem prestopnem roku iz Tottenhama preselil v Real za rekordno odškodnino v višini 100 milijonov evrov. Valižana so takoj po prihodu na Santiago Bernabéu zdelale poškodbe, zato bo za končno sodbo o odločitvi kraljevega kluba potrebno še nekoliko počakati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.