Barça bo pustila talenta Oriola v Chelsea

Foto: EPA
Foto: EPA
Barcelona bo v londonski Chelsea spustila 19-letnega talenta Oriola Romea Vidala.
Oglej si celoten članek

Chelsea se je z Barcelono dogovoril za prestop 19-letnega španskega vezista Oriola Romea Vidala, ki ima en nastop za člansko vrsto katalonskega ponosa. Ker je Oriol trenutno na prvenstvu do 20 let, ne more opraviti zdravniškega pregleda in tako do podpisa pogodbe ne bo prišlo vse do konca avgusta. Oriol je nogomet sicer začel igrati pri Espanyolu, a se je pri 12 letih preselil v mladinsko šolo Barcelone. Za B ekipo Barcelone je odigral 49 tekem in dal en zadetek. Blues bodo v teh dneh podpisali še z 19-letnim belgijskim vratarjem Thibautom Courtoisom (Racing Gent), a ga utegnejo takoj poslati na posojo (najverjetneje v Atletico Madrid).

Trener Andre Villas-Boas na mladeniča Oriola (pravijo mu tudi novi Sergio Busquets) resno računa, saj bi ga postavil kar za zamenjavo za Ganca Michael Essiena, ki zaradi poškodbe kolena ne bo igral vsaj pol leta. "V vezni vrsti nam že brez poškodbe Essiena manjkajo igralci. Oriol je igralec z lepo prihodnostjo, mora pa se še razviti in dokazati, da je res vrhunski nogometaš. Je pa brez dvoma eden najbolj zanimivih mladih biserov," je dejal Villas-Boas, ki se z igralci te dni mudi na azijski turneji. "Upam, da bo prestal zdravniški pregled in tudi sam pristal na selitev v London."

Poglejte nekaj vragolij Oriola Romea z zadnjega EP do 19 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.