Barça Cesca ne potrebuje

Foto: Žurnal24
Predsednik Arsenala Peter Hill Wood je razrkil, da so mu vodilni možje FC Barcelone zagotovili, da jih nakup Cesca Fabregasa v poletnem prestopnem roku ne zanima.
Oglej si celoten članek

"Rekli so mi, da so zadovoljni s trenutnim igralskim kadrom in da jih Fabregas v naslednjem prestopnem roku ne zanima," je za nogometno spletno stran ESPN povedal predsednik Arsenala Peter Hill Wood.

"Šlo je za povsem zaseben pogovor v klubski pisarni in zagotovila, ki so bila dana, prihajajo z najvišje možne pozicije. Arsenal pričakuje, da bodo ta zagotovila spoštovana," je dejal Peter Hill Wood, ki se je z vodilnimi katalonskimi funkcionarji pogovarjal pred povratno tekmo lige prvakov prejšnji teden.

"Če sklepam po našem pogovoru, v katerem so, ponavljam, povedali, da jih Fabregas v poletnem prestopnem roku ne zanima, pričakujem, da se bodo oglasili, ko bodo imeli interes za nakup. Iskreno povedano pa v prestop Fabregasa v Barcelono sploh ne verjamem, saj so mi zagotovili, da so zadovoljni s tem, kar imajo," je dodal predsednik in nadaljeval: "Če želite moje mnenje, bi bil prestop v Barcelono za Fabregasa zelo slaba poteza. Nisem prepričan, da bi se sploh prebil v ekipo."

Zgodba o prestopu glavnega kreatorja igre Arsenala v Barcelono je stara že nekaj let. Cesco Fabregas je namreč v mladinskih selekcijah igral za Barcelono, bil soigralec mnogim zdajšnjim zvezdnikom Barcelone, trener Pep Guardiola pa ga je hotel v Španijo pripeljati že prejšnjo sezono. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.