Barça dvignila še eno lovoriko

Foto: Žurnal24 Carles Puyol je dvignil že četrto lovoriko v letu 2009.
Nogometaši Barcelone so zmagovalci španskega superpokala, potem ko so na povratni tekmi s 3:0 ugnali Athletic Bilbao. Dva zadetka je prispeval Lionel Messi, enega pa Bojan Krkić.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Barcelone so na povratni tekmi španskega superpokala premagali Athletic Bilbao s 3:0, skupni izid 5:1, in tako osvojili že četrto lovoriko v letu 2009. Navijači so morali na zadetke počakati do drugega polčasa, ko je dva prispeval Lionel Messi v 50. in 68. minuti z enajstmetrovke, enega pa Bojan Krkić v 72. Na pokal je Barça čakala tri leta, saj sta ga medtem osvojila Real in Sevilla. Zlatan Ibrahimović je odigral drugo tekmo za moštvo Pepa Guardiole in tudi dosegel zadetek, a je bil ta razveljavljen. V 70. minuti je Ibro zamenjal Krkić. Barcelono naslednji teden čaka novi obračun za superpokal, tokrat evropski, saj bo igrala proti Šahtarju

Španski superpokal, povratna tekma:

Barcelona : Athletic Bilbao 3:0 (0:0)*
Messi (50, 68), Krkić (72)

*skupni izid obeh tekem je 5:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.