Barça gladko do prve lovorike v sezoni

Foto: EPA
Foto: EPA
Barcelona je na povratni tekmi španskega superpokala premagala Sevillo (3:0) in si s skupnim izidom 5:0 priigrala prvi kos srebrnine v novi sezoni.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Barcelone, ki bodo ta teden s tekmo proti Betisu začeli obrambo naslova španskega prvaka, so brez težav v vitrine pospravili prvo lovoriko nove sezone 2016/17. V povratni tekmi španskega superpokala so premagali Sevillo s 3:0 (1:0), dobili pa so že prvo tekmo v gosteh z 2:0.

Lionel Messi, v večerni matineji na stadionu Camp Nou - tekma se je namreč začela šele ob 23. uri - zadel z glavo za končnih 3:0, in njegovi soigralci niso imeli veliko težav s Sevillo, ki je tako ostala že brez druge lovorike v nekaj dneh. Potem ko so Andaluzijci morali v evropskem superpokalu po podaljšku in velikem preobratu priznati premoč madridskemu Realu, so bili zdaj v domačem tekmovanju boljši še Katalonci.

V nedeljo so v gosteh nogometaši blaugrane postavili temelje za uspeh, ko so zmagali z 2:0 (zadela sta Munir El Haddadi in Luis Suarez), danes pa je poleg Messija v polno zadeval še Arda Turan, ki je prvič zabil že v prvem polčasu, drugič pa takoj po nadaljevanju tekme v drugem.

Že v prvem delu pa se je izkazal tudi vratar Barce Claudio Bravo, ki je obranil strel z bele točke Vicenteju Iborri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.