Barça in Juventus remizirala, tudi Real igral neodločeno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Barcelona in Juventus sta se v ZDA razšla brez zmagovalca, do remija tudi Real Madrid.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Barcelone so na prijateljski tekmi v Dallasu remizirali z Juventusom iz Torina z 2:2, potem ko sta po dva gola dosegla Ousmane Dembele in Moise Kean. Tudi madridski Real je v San Franciscu v okviru priprav v ZDA igral neodločeno z mehiško Americo (2:2).

Francoz Dembele je za Katalonce zadel v 34. in 40. minuti, za Juventus pa je bil v 39. in 51. uspešen Italijan Kean. Barcelona je bila sicer bližje zmagi, v 68. minuti je v razmaku nekaj sekund dvakrat zadela okvir vrat preko Raphinhe in Ansuja Fatija, vendar do spremembe izida ni prišlo.

Nova okrepitev blaugrane Poljak Robert Lewandowski, ki ga bodo v klubu uradno predstavili na stadionu Cam Nou 5. avgusta, je v barvah katalonskega moštva igral dobro uro, a se ni vpisal med strelce.

Foto: Epa Barcelona

To je bila druga tekma poljskega napadalca v barvah katalonskega velikana. Pred tremi dnevi je igral v prvem polčasu tekme proti Real Madridu v Las Vegasu. Četrti el Clasico v zgodovini zunaj Španije se je končal z zmago Barcelone z 1:0. Edini zadetek je dosegel Brazilec Raphinha, prav tako nova okrepitev kluba.

Med turnejo po ZDA bo Barcelona odigrala še eno tekmo, ko se bo 31. julija pomerila z New York Red Bulls.

V Kaliforniji pa sta se pomerila evropski in španski prvak Real Madrid ter America in odigrala 2:2. Za špansko ekipo sta zadela veterana Karim Benzema in Eden Hazard, najbolje plačani igralec La lige.

Real Madrid bo ameriško turnejo končal s sobotno tekmo proti Juventusu v Pasadeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.