Barça naslovila prošnjo na urugvajsko zvezo

Foto: Epa luis suarez
Urugvaj nekaj časa ne bo mogel računati na Luisa Suareza.
Oglej si celoten članek

Luis Suarez na naslednjih dveh tekmah Urugvaja v Evropi ne bo igral, ker je njegova Barcelona zaprosila Nogometno zvezo Urugvaja, da bi napadalec dobil dodaten premor po poškodbi kolena.

Ta naj bi se vlekla še od španskega superpokala, četudi je potem igral in prejšnji teden zadel za izenačenje na 1:1 na tekmi z Atleticom v Madridu.

Suarez tako ne bo igral za Urugvaj na prijateljskih tekmah 10. novembra s Poljsko v Varšavi in štiri dni pozneje z Avstrijo na Dunaju.

Reprezentančni zdravnik Urugvaja Alberto Pan je dejal, da Suarez ne potrebuje operacije, urugvajski tisk pa je poročal, da bo potreboval manjši poseg za odstranitev ciste v desnem kolenu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.