Barça podaljšala niz na 29 tekem

Foto: EPA
Foto: EPA
Barcelona je na povratni polfinalni tekmi španskega pokala remizirala z Valencio (1:1) in si s skupnim izidom 8:1 zagotovila vstopnico v finale.
Oglej si celoten članek

Barcelona je kljub odsotnosti Lionela Messija, Neymarja in Luisa Suáreza podaljšala svoj niz nepremaganosti na 29 tekem.

Valencia je pred na pol praznimi tribunami Mestalle povedla v 39. minuti z golom Alvara Negreda, žarek upanja za Garyja Nevilla, ki rešuje svoj trenerski stolček, pa je v 84. minuti ugasnil rezervist Wilfrid Kaptoum.

Luis Enrique je tako izboljšal dosežek nekdanjega soigralca Pepa Guardiole, ki je bil z  Barço neporažen na 28 zaporednih tekmah.

Povratni obračuin v tekmovalnem smislu ni imel velikega pomena, saj si je Barcelona že na Camp Nouu priigrala neulovljivo prednost sedmih golov. 

Copa del Rey, polfinale (povratna tekma):

Valencia : BARCELONA 1:1 (1:0) /0:7/

// - izid prve tekme

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.