Barca proti Arsenalu brez Ibre

Foto: Žurnal24 Ibrahimović je pred prihodom v Barcelono pet let igral v italijanski Serie A. (F
Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović bo zaradi poškodbe mišice desne mečnice izpustil povratni obračun četrtfinala Lige prvakov med njegovo Barcelono in Arsenalom.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni velikan Barcelona na povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov ne bo mogel računati na svojega napadalca Zlatana Ibrahimovića. Švedski reprezentant si je v soboto na ligaškem obračunu proti Athleticu Bilbao poškodoval mišico desne mečnice in do torka do povratne tekme s "topničarji" nikakor ne bo na red, so v nedeljo potrdili v klubu.

V klubu se trudijo, da bi zdravniki sanirali poškodbo Ibrahimovića vsaj do prihodnje sobote, ko Barcelono čaka bržkone odločilna tekma španskega prvenstva pri Real Madridu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.