Barca proti Interju tudi brez Messija

Foto: Žurnal24
Zvezdnik evropskega nogometnega prvaka Barcelone, Argentinec Lionel Messi zaradi poškodbe ne bo nastopil na torkovi pomembni tekmi lige prvakov na domačem stadionu Cam Nou proti Interju.
Oglej si celoten članek

Argentinec si je nategnil levo stegensko mišico na sobotni prvenstveni tekmi pri Athleticu iz Bilbaa, ki se je končala z remijem (1:1), pa katerem je Barca zdrsnila na drugo mesto prvenstvene lestvice in za točko zaostaja za Realom, ki je v soboto doma z 1:0 premagal Racing Santander.

Barca se bo Interju zoperstavila tudi brez Gabija Milita, Erica Abidala, Rafe Marqueza, Yaye Toureja in Zlatana Ibrahimovića, vendar trener Josep Guardiola upa, da bodo omenjeni nared vsaj za nedeljski el clasico proti madridskemu Realu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.