Barça splezala na zeleno vejo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Splošno stanje v taboru Barcelone je v zadnjih dneh spet postalo nekoliko bolj sproščeno. Ne samo, da so Katalonci spreobrnili visok zaostanek proti AC Milanu in se uvrstili v četrtfinale Lige prvakov, ampak se na trenersko klop vrača tudi Tito Vilanova, ki je - upamo - dokončno premagal zahrbtno bolezen.
Oglej si celoten članek

Barcelona je očitno prebrodila krizo, ki je zaznamovala dva El Clásica in prvo tekmo osmine finala Lige prvakov. Katalonci so prepričani, da je najhujše za njimi, sedaj pa čakajo le še na vrnitev Tita Vilanove, ki je predvidena za 25. marec. ''Vrnili smo se k osnovam, k stvarem, ki nas definirajo kot ekipo - pristik, osredotočenost, gibanje. Zadovoljni smo in naš trener se bo kmalu vrnil, zato se počutimo odlično,'' je po visoki zmagi proti AC Milanu povedal Andrés Iniesta.

Iniesta ni skrival nadušenja nad vrnitvijo španskega stratega, ki je nasledil Pepa Guardiolo. ''Njegova vrnitev nam do dala veliko moči. Po vsem, kar je pretrpel, je skrajni čas, do uživa v nečem lepem,'' je dodal nogometaš Barcelone.

Podobno sporočilo je po tekmi z Milanom posredoval Jordi Roura, ki je v odsotnosti Vilanove vodil Barcelono. ''Tito se vrača čez manj kot dva tedna in ekipo bo našel v enakem stanju, kot jo je pustil - z La Ligo v žepu in napredovanjem v Evropi. Po tekmi sem se pogovarjal z njim. Dobro okreva in vesel je, da se vrača,'' je dejal Roura, ki z Vilanovo prijateljuje vse od njunega trinajstega leta starosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.