Barca želi zaradi Messija obiti pravila

Foto: Epa
Foto: Epa
Prvi zvezdnik je ostal brez veljavne pogodbe.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi, ki trenutno na južnoameriškem prvenstvu zastopa barve Argentine, je v mesec julij vstopil brez klubske pogodbe, dosedanja se mu je pri Barceloni iztekla. V katalonskem velikanu sicer računajo, da bodo s superzvezdnikom nadaljevali več kot dvajsetletno sodelovanje.

Novi predsednik kluba Joan Laporta je priznal, da sta obe strani blizu dogovora. "Pogovori potekajo. On želi ostati, to si želimo tudi mi. Na poti smo, da najdemo potrebno formulo," je za El Chiringuito TV dejal Laporta.

Po pisanju Mundo Deportiva, ki je ponavadi zelo dobro obveščen o dogajanjih pri Barceloni, se je prvi mož katalonske zasedbe že odpravil v Madrid, kjer ga je čakal pogovor s predsednikom La Lige Javierom Tebasom. Tega je poskušal prepričati, da bi zadolžena Barcelona, ki je v minuli sezoni imela precej manj prihodkov, nekako obšla pravila 'finančnega fair playa'. S tem bi lahko v klubu Messiju ponudili precej višjo plačo.

Pri Barceloni pričakujejo, da bodo zaradi Messijevega ugleda, ki ga prinaša španskemu nogometu, dobili zeleno luč za podpis pogodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.