Barcelona do 84. minute vodila s 3:2, na koncu klonila s 3:5

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Real Madrid s preobratom do treh točk, Barcelona izgubila doma.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Real Madrida so na Kanarskih otokih zabeležili sedemnajsto zmago v sezoni španske lige, Barcelona pa je po izpadu iz španskega pokala sredi tedna doživela nov hladen tuš. Pred domačimi gledalci je proti Villarrealu nadoknadila zaostanek z 0:2, nato pa klonila s 3:5.

Real Madrid se je na začetku drugega polčasa proti Las Palmasu znašel v zaostanku z 0:1, z zadetkoma Viniciusa Jr. v 65. minuti in Aureliena Tchouamenija (84.) pa je na koncu prišel do treh točk, s katerimi se je vrnil na vrh razpredelnice.

Pred drugouvrščeno Girono, ki bo tekmo 22. kroga igrala v nedeljo sredi dneva pri Celti Vigo, ima Real Madrid zdaj dve točki prednosti, pred Barcelono na tretjem mestu pa že deset.

Katalonci, ki so januarja ostali brez naslova v španskem superpokalu in izpadli v četrtfinalu pokala proti Bilbau, so znova razočarali zveste navijače.

Za goste sta prva dva zadetka dosegla Gerard Moreno (41.) in Ilias Akhomach (54.), Barcelona je sicer v dobrih desetih minutah naredila popoln preobrat, mrežo so zatresli Ilkay Gundogan (60.), Pedri (68.) in z avtogolom Eric Bailly (71.), a nato povsem popustila in prejela še tri zadetke. Natančni so bili Goncalo Guedes (84.), Alexander Soerloth (99.), Jose Luis Morales (101.).

V nedeljo so na sporedu še dvoboji Cadiz - Athletic Bilbao, Sevilla - Osasuna in Atletico Madrid - Valencia, v ponedeljek pa Getafe - Granada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.