Barcelona popolnoma brezplačno pripeljala še tretjo veliko okrepitev

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Depay odslej v Barceloni.
Oglej si celoten članek

Katalonski nogometni klub Barcelona je sporočil, da bo v naslednji sezoni njegov član tudi Nizozemec Memphis Depay, ki prihaja kot prost igralec iz Lyona. Depay je četrta okrepitev blaugrane pred novo sezono.

Depay, ki je tudi član nizozemske izbrane vrste na letošnjem Euru, se bo katalonskemu klubu lahko pridružil konec meseca, ko mu bo potekla pogodba s sedanjimi delodajalci v Lyonu. Z Barco je sklenil dvoletno pogodbo.

S prihodom 27-letnega napadalca je Barcelona sklenila že tretji dogovor s prostimi igralci; pred njim sta na tak način prišla že Argentinec Sergio Aguero in Španec Eric Garcia, Barcelona pa je Realu Betisu plačala devet milijonov evrov odkupne klavzule za Emersona.

Depay je v prejšnji sezoni za Lyon dosegel 20 golov na 38 tekmah, dodal pa je še pet reprezentančnih za oranžne na zadnjih štirih tekmah, tudi na tekmi z Avstrijo na EP.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.