Barcelona prodala napadalca

Foto: Profimedia
Španski napadalec se za 22,5 milijonov evrov seli k Borussii Dortmund.
Oglej si celoten članek

Španski nogometaš Paco Alcácer je v prestopu vrednem 22,5 milijonov evrov zamenjal dres Barcelone za rumeno-črnega Borussie Dortmund.

Alcácer bo sicer prvo sezono v Dortmundu preživel zgolj na posoji vredni 2,5 milijona evrov, Borussia pa ga bo po končani sezoni odkupila za dodatnih 20 milijonov.

Tržnica Prestopna bomba: Slovenec na pragu Barcelone!

Paco Alcácer je otrok Valencie, za katero je na 124 tekmah dosegel 43 golov, dobri nastopi v dresu Netopirjev pa so mu omogočili tudi 13 nastopov za špansko reprezentanco, na katerih je dosegel 6 zadetkov ter bogat prestop v Barcelono, kjer pa je bil v drugem planu. Za Blaugrano je na 50 tekmah zbral 15 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.