Barcelona s 5:2 ukanila Južnokorejce

Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimovic Foto: Žurnal24 Pep Guardiola Foto: Žurnal24 Dani Alves Foto: Žurnal24 Dani Alves Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimovic Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimovic Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi

Your browser doesn’t support HTML5 video

Nogometaši Barcelone so odigrali pripravljalno tekmo. Nasproti jim je stalo moštvo zvezd južnokorejske lige, ki so ga Katalonci le z 11 člani prve ekipe ugnali s 5:2. Messi igral 16 minut, Južnokorejci so besni.
Oglej si celoten članek

Kar nekaj negodovanja je sprožila seulska tekma med izbranci južnokorejske lige in Barcelono. Razlog tiči v tem, da je Pep Guardiola v ekipi imel le 11 igralcev prvega moštva in 17 drugokategornikov. Južnokorejski tisk govori o "aroganci" in "ponižanju". Nekateri navijači so celo zahtevali vrnitev denarja za vstopnico, ko je katalonski klub oznanil, da Lionel Messi ne bo nastopil. No, argentinskega fenomena je poln stadion v Seulu le dočakal, in sicer za 16 minut, v tem času pa je zabil dva zadetka, domača zvezdniška ekipa pa je bila dvakrat v vodstvu.

Pep Guardiola je Argentinca po srečanju pohvalil in se obenem branil, da mu ni mogel nameniti več minut, ker je po dopustu opravil le en trening. "Moram misliti na svoje igralce. Po enem treningu ne bi mogel igrati več. Vročina in vlažnost povečata možnost za poškodbe," je dejal Guardiola in izrazil zadovoljstvo nad igro svoje pomlajene ekipe.

Prijateljska tekma
Zvezde južnokorejske lige : Barcelona 2:5 (2:2)
Choi Sung-Guk (1), Lee Dong-Guk (36); Ibrahimović (6), Messi (43, 46), Sánchez (81), Soriano (83)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.