Barcelona se po manj kot letu dni znebila Brazilca

Foto: Profimedia
Brazilski reprezentant se po končanem Mundialu ne vrača v Barcelono, saj ga je ta po manj kot letu dni igranja za Blaugrano posodila na Kitajsko.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometaš Paulinho se po manj kot letu dni igranja za Barcelono vrača na Kitajsko. Reprezentant petkratnih svetovnih prvakov bo okrepil svoj nekdanji klub Guangzhou Evergrande.

Kluba sta se dogovorila, da Barcelona nogometaša posodi za eno leto, Guangzhou pa ga ima nato pravico odkupiti za 52 milijonov evrov.

Paulinho je pred manj kot letom dni okrepil Barcelono ravno iz vrst Guanzhou Evergrande za 40 milijonov evrov. Brazilec je za Blaugrano na 49 tekmah dosegel 9 zadetkov in 3 asistence.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.