Barcelona zlahka v četrtfinale

Foto: EPA
Foto: EPA
Katalonski velikan si je brez večjih težav zagotovil napredovanje med osem najboljših v španskem pokalu.
Oglej si celoten članek

Barcelona je na povratni tekmi osmine finala v gosteh premagala mestnega tekmeca Espanyol (0:2), ki ga je visoko, s 4:1, ugnala že na prvi tekmi. 

Oba gola Katalonce je zabil Munir el Haddadi. Za prvega v 32. minuti mu je podal od ponedeljka uradno najboljši igralec leta 2015 Leo Messi, za drugega tik pred koncem tekme pa Aleix Vidal.

Poleg Barcelone so si v sredo napredovanje zagotovili še Celta Vigo, Athletic Bilbao in Las Palmas, že v torek pa Sevilla in drugoligaš Mirandés.

Slovenca v četrtek

Oba "slovenska" kluba bosta povratni tekmi osmine finala igrala v četrtek. Granada Reneja Krhina bo skušala izničiti ogromen zaostanek proti Valencii (4:0), Atlético Madrid Jana Oblaka pa bo skupal izločiti mestnega tekmeca Rayo Vallecano, s katerim je na prvi tekmi remiziral (1:1).

Copa del Rey, osmina finala:

Espanyol - Barcelona 0:2 (0:1)  /1:4/
El Haddadi 32., 88.

Deportivo La Coruña - Mirandés 0:3 /1:1/
Sevilla - Real Betis 4:0 /2:0/
Celta Vigo - Cadiz 2:0 /3:0/
Villarreal - Athletic Bilbao 0:1 /2:3/
Las Palmas - Eibar 3:2 /3:2/

Četrtek:
Granada - Valencia /0:4/
Atlético Madrid - Rayo Vallecano /1:1/ 

/X:Y/ - izid prve tekme

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.