Barcelona zvezdnika kupila za 150 milijonov, zdaj ga prodala za 20

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Aston Villa je odkupila Coutinha.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Aston Villa je od Barcelone dokončno odkupil Brazilca Philippa Coutinha. Španski klub je sporočil, da je prestop vreden 20 milijonov evrov, pri čemer bo dobil še 50 odstotkov od naslednje prodaje.

Coutinho se je po epizodi pri Barceloni, kjer se ni znašel, bolje odrezal na Otoku, od januarja je prispeval štiri gole in tri podaje. Podpisal je pogodbo do leta 2026.

Za Barcelono bo v vsakem primeru posel s Coutinhom neuspešen, saj ga je leta 2018 iz Liverpoola pripeljala za približno 150 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.