Barceloni prepoved trgovanja z igralci

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometni klub FC Barcelona je bil hudo kaznovan zaradi kršenja pravil.
Oglej si celoten članek

Katalonski nogometni velikan FC Barcelona je od Mednarodne nogometne zveze (Fifa) prejel hudo kazen. Zaradi kršenja pravil pri prestopih mladoletnih nogometašev med letoma 2009 in 2013 so blaugrani prepovedali trgovanje z igralci v prihodnjih dveh prestopnih rokih, kar pomeni, da bodo morebitne okrepitve lahko pripeljali šele pred sezono 2015/16.

"Barcelono smo spoznali za krivo pri kršenju pravilnika pri desetih mladoletnih nogometaših, skupaj z nekaterimi drugimi prestopki v povezavi s prestopi," so kazen utemeljili pri Fifi, ob tem pa sporočili, da so aktualnemu španskemu prvaku naložili še 450.000 švicarskih frankov kazni. Barcelona se na kazen lahko pritoži v 90 dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:40 2. April 2014.

    ...in kje je bila do sedaj FIFA, prejemala podkupnine ??? ...ma kakšen kup drek je to...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.