Barceloni zabil tri gole, nato odgovoril na Dončićev zapis

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanja številka sedem pri košarkarski zasedbi Reala je bila navdušena nad predstavo sedmice trenutne nogometne ekipe.
Oglej si celoten članek

Nogometaši madridskega Reala so v finalu španskega superpokalnega tekmovanja s 4:1 premagali Barcelono. Najzaslužnejši za zmago kluba iz španske prestolnice je bil Brazilec Vinicius Junior. Ta je že v prvih desetih minutah dvoboja dvakrat pobegnil katalonski obrambi, ob koncu prvega polčasa pa je svoj tretji zadetek na dvoboju dosegel z bele pike.

Pri tem je navdušil tudi slovenskega košarkarskega zvezdnika Luko Dončića. "Hat-trick v 40 minutah," je na socialnem omrežju X zapisal trenutno poškodovani član ekipe Dallas Mavericks. Pri tem je v zapisu 'označil' Brazilca in imenu slednjega dodal še ognjene emojije, ki so ponazarjali trenutno predstavo in formo Realovega napadalca.

Dončićeva reakcija je seveda požela veliko pozornosti ostalih uporabnikov omrežja X, odzval pa se je tudi brazilski nogometaš. Ta je bil očitno vesel Slovenčeve pozornosti, zvezdnika lige NBA pa je naslovil z besedo legenda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.