Barcelonin legendarni Brazilec šokiral z izjavami: "Morali bi prodati Messija!"

Foto: Epa
Foto: Epa
Legendarni nogometaš je mnenja, da je Barcelona naredila veliko napako.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših nogometašev vseh časov, Brazilec Rivaldo, je svoja najboljša leta preživel v dresu Barcelone, za katero je nastopal med leti 1997 in 2002. V tem času je bil tudi enkrat razglašen za najboljšega nogometaša sveta, z Blaugrano pa je osvojil dva državna prvenstva in en kraljevi pokal, obenem pa je postal prava legenda kluba.

Njegovo mnenje ima tako v Kataloniji še danes veliko težo, a tamkajšnjim navijačem prav zagotovo ne bo pogodu njegovo nedavno razmišljanje.

Rivaldo je najprej razburkal strasti z izjavo za goal.com, da bi Barcelona v času predsedovanja Josepa Bartmeua morala prodati svojega prvega zvezdnika ter legendo kluba, Lionela Messija.

Foto: Epa lionel messi

Brazilec je namreč mnenja, da je Barcelona naredila veliko napako, ko se je odločila, da obdrži izjemnega Argentinca, namesto da bi ga prodala, dokler je še imela priložnost.

"Prejšnje vodstvo kluba je naredilo veliko napako, ko ni prodalo Messija. Lahko bi naredili podobno kot Real Madrid s Cristianom Ronaldom. Prodali so ga ter zaslužili okoli 100 milijonov evrov," je Rivaldo razjezil Barcelonine navijače, ki si bolj kot vse milijone želijo Messija še naprej gledati v dresu Blaugrane.

A tu še ni bilo dovolj "bogokletstva" s strani legende Barcelone, saj je Brazilec nedavno v pogovoru za Betfair razkril, da v svoji karieri nikoli ne bi odbil Real Madrida, če bi prišel poziv s strani Belega baleta. Glavni razlog za to naj bi bil odličen odnos z Ronaldom, s katerim je v navezi blestel že v brazilski reprezentanci.

Foto: Epa Rivaldo

"Vrhunsko bi bilo, če bi lahko skupaj z Ronaldom igral za Real. Bila bi res zastrašujoči par. Že v dresu Brazilije sva pokazala, kaj vse zmoreva, a naša reprezentanca bi bila še bolj neusmiljena, če bi lahko vanjo prenesla kemijo, ki bi jo gradila tudi v klubu. Obrambe bi se nas bale, ne glede na to, proti komu bi igrali," je za Betfair spregovoril Rivaldo ter zaključil:

"Leta 2002 je Ronaldo podpisal za Real Madrid. Los Blancos naj bi si želeli tudi mene, toda nikoli se ni realiziralo. Bilo bi neverjetno, če bi lahko zaigrala skupaj. Igral sem za Barcelono, ki bo za vedno ostala moj klub, toda priznati moram, da Reala ne bi odbil, pa čeprav bi me doletela ista usoda kot Luisa Figa."

Zares šokantne besede za ljubljenca navijačev Barcelone, ki je za katalonski ponos zbral 235 nastopov ter 130 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.