Barcelono mika Luka Modrić

Foto: Žurnal24 sport_modric_tottenham_reuters
Daily Mail poroča, da se za hrvaškega reprezentanta in organizatorja igre Tottenhama zanima Barcelona. Zanj naj bi bila pripravljena odšteti kar 33 milijonov funtov oziroma dobrih 38 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Po navedbah omenjenega časnika se je Barcelona za Luko Modrića ogrela, potem ko (ji) je postalo jasno, da verjetno ne bo nič s prihodom Cesca Fabregasa. Viri blizu klubu trdijo, da so Katalonci pripravljeni plačati dvakrat toliko, kolikor je Tottenham Dinamu za Modrića plačal leta 2008, ko je odštel 16,5 milijona funtov, kar je nekaj več kot 19 milijonov evrov. Harry Redknapp gotovo ni navdušen nad prodajo, ampak tako velikodušno ponudbo bodo Tottenhamovi šefi težko zavrnili, meni Daily Mail.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.