Barcelono navdušil nogometaš Reala

Foto: Profimedia Luka Modrić, Lionel Messi
"Pravi gospod," so pri Barceloni dejali o potezi Realovega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je šestič v karieri postal dobitnik Zlate žoge, nagrado pa mu je izročil njegov predhodnik Luka Modrić. "Čestitam! To si zaslužiš," je argentinskemu zvezdniku dejal nogometaš madridskega Reala in s tem požel veliko odobravanja predvsem v Kataloniji.

Kasneje je Hrvat svoje besede podkrepil še s čivkom na twitterju. "Pri športu in nogometu ne gre le za zmage. Gre tudi za spoštovanje soigralcev in tekmecev," je ob fotografiji z velikim rivalom iz Barcelone zapisal Modrić. "Pravi gospod," so mu odgovorili z računa Barcelone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.