Barçin dragulj tvegal hudo poškodbo ob neustrašni igri z glavo

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Mladi španski vezist iz vrst Barcelone se je izkazal s požrtvovalno potezo na tekmi španske La Lige.
Oglej si celoten članek

Barcelona je na tekmi 25. kroga La Lige na gostovanju premagal Athletic Bilbao (0:1). Po tekmi je svetovni splet preplavil posnetek požrtvovalne, a obenem zelo nevarne poteze španskega vezista Gavija, ki je pri poskusu odvzema žoge svojo glavo podstavil pred noge nasprotnega nogometaša.

Komaj 18-leni član katalonskega velikana je tvegal resne posledice, ko je poskušal na sila nenavaden način preprečiti podajo vezistu Bilbaa Daniju Garcii, pri čemer jo je na srečo odnesel brez hujših posledic.

"Gavi je dobesedno zastavil glavo za Barcelono," so viralnemu posnetku pripisali pri uradnem kanalu elitnega španskega prvenstva.

Izbijanje z glavo v predelu nog pa očitno postaja Gavijeva specialiteta, saj je nekaj podobnega poskusil tudi v drugem polčasu obračuna na Sam Mamesu.

V drugem poskusu se je sicer izognil bolečemu stiku z igralno površino, je pa zato 'pokasiral' brco v obraz s strani Raula Garcie in nato še močan udarec v zatilje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.