Bargnani potopil Volkove

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V ligi NBA tokrat na delu ni bilo slovenskih košarkarjev. Za Toronto je Andrea Bargnani dosegel 31 točk in svojemu moštvu pomagal do zmage s 97:87 proti Minnesoti.
Oglej si celoten članek

Toronto Raptors je na čelu z Andreo Bargnanijem (31 točk) ugnal Minnesoto Timberwolves s 97:87 in po sezoni 2003/04 ostaja neporažen v medsebojnih dvobojih v svoji dvorani.

Strelsko je bil razpoložen tudi Josh Smith, ki je s 26 točkami pomagal Atlanti do zmage s 106:101 proti New Jersey Nets. Chicago Bulls so premagali Detroit Pistons kar z 92:68 in dosegli trinajsto zaporedno zmago v medsebojnih dvobojih. Carlos Boozer je dosegel 23 točk, Derrick Rose pa 22 in imel še osem podaj.

Košarkarji Philadelphie 76ers so ugnali Indiano Pacers s 96:86 in so dosegli novo zmago, ponovno po zaslugi izvrstne igre v drugem polčasu. V soboto so Toronto premagali po zaslugi delnega izida 30:8 v drugem delu tekme, tokrat pa so odpravili Indiano predvsem zaradi delnega izida 15:3 v tretji četrtini. V izenačeni ekipi gostiteljev je največ točk dosegel Andre Iguodala (20). New York Knicks je porazil Charlotte Bobcats z 91:87, čeprav sta imela Carmelo Anthony (22 točk) in Amare Stoudemire (25 točk, 12 skokov) slab izkoristek metov. Denver je doma v dvoboju z New Orleans Hornets (81:94) klonil prvič po petih zaporednih zmagah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.