Barron Trump stiska pesti za Arsenal

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sin Melanije in Donalda Trumpa je navdušen nad nogometom.
Oglej si celoten članek

Barron Trump je velik ljubitelj nogometa, pravzaprav soccerja, kot najpomembnejšo postransko stvar na svetu imenujejo v Združenih državah Amerike. Tudi med velikonočnimi počitnicami ni zmogel brez nogometne žoge, na trati Bele hiše se je za njo podil v dresu Arsenala. Za topničarje sicer navija tudi njegov oče Donald Trump.

"Veliko ve o nogometu, tudi o našem klubu in še veliko več ga zanima," je sicer o najmlajšem sinu ameriškega predsednika dejal napadalec člana MLS lige DC Uniteda Patrick Mullins.

Predsednik ZDA je sicer pred inavguracijo prejel kar milijon dolarjev od lastnika Arsenala Stana Kroenkeja, enako vsoto pa je prispeval tudi prvi mož Fulhama Shahid Khan, ki pa je kasneje Donaldu Trumpu zameril njegovo politiko do muslimanov. Dvestopetdeset tisočakov je za Trumpa primaknil tudi direktor Manchester Uniteda Joel Glazer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:10 20. April 2017.

    ""Ob uspešni nogometni karieri bi lahko Barron Trump v prihodnosti morda oblekel tudi dres slovenske reprezentance"""",....................................................................FUČKA SE BARRONU ZA ENO …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.