Bartomeu ostaja predsednik

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik športnega kolektiva FC Barcelona ostaja Josep Maria Bartomeu, ki je na čelu španskega prvaka od januarja 2014.
Oglej si celoten članek

Na volitvah, ki se jih je udeležilo nekaj manj kot polovica od 110.000 članov, je aktualni predsednik Josep Maria Bartomeu prepričljivo premagal najresnejšega tekmeca Joana Laporto.

Dvainpetdesetletni Bartomeu je dobil 54 odstotkov glasov, Laporta 33%, Agusti Benedito 7% in Toni Freixa 3%.

Bartomeu je na čelo FC Barcelone prišel bolj po naključju oziroma kot začasna zamenjava za Sandra Rosella, ki je moral odstopiti zaradi 'primera Neymar'. V klubu je sicer že dolgo; bil je član upravnega odmora pri Laporti, v času Rosella pa je vodil košarkarsko sekcijo.

Brez dvoma je k zmagi na volitvah veliko pripomogel uspeh nogometašev v pretekli sezoni, v kateri so osvojili Ligo prvakov, La Ligo in pokal.ter zabeležili 608 milijonov dobička.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.