Barton: ''Thiago Silva je debela p****''

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Queens Park Rangers Joey Barton, ki se mudi na posoji pri Marseillu, je znan po svojem ostrem jeziku. Nedavno si je na Twitterju privoščil Neymarja, tokrat pa je prek socialnega omrežja napadel nogometaša PSG Thiaga Silvo.
Oglej si celoten članek

Kontroverzni Joey Barton se je na derbiju francoske lige med Parisom Saint-Germainom in Marseillom norčeval iz Zlatana Ibrahimovića, še prej pa je prek svojega profila na Twitterju ozmerjal Neymarja. Tokrat si je za novo tarčo izbral branilca PSG Thiaga Silvo. ''Thiago Silva. To je tista p****, ki je poškodovana že vso sezono. Še en precenjen Brazilec. Pozdravi svojo tetivo, debeluh,'' je na Twtitterju zapisal Barton.
Foto: EPA thiago silva Med četrtfinalno tekmo Lige prvakov med PSG in Barcelono je 30-letni vezist zapisal: ''Moram preklicati svoje besede, da je Thiago Silva precenjen. Nocoj je odličen. Čeprav je še vedno videti kot debel poženščen fant.'' Že nekaj minut pozneje pa je Barton dodal: ''Thiago Silva je odigral tekmo svoje kariere. Kakšen trenutek, da ga označim za precenjenega. Moral bi počakati.''

Kako se je vse začelo?

Bartona je razjezilo, da se je Thiago Silva na tiskovni konferenci pred tekmo z Barcelono postavil na stran Neymarja in Ibrahimovića, za nameček pa se je še ponorčeval iz neprepoznavnosti angleškega nogometaša. ''Slišim, da veliko ljudi kritizira brazilske nogometaše. Celo nogometaš Marseilla, čigar imena se ne spomnim. Anglež, ki je grdo govoril o Neymaru, Beckhamu in Ibrahimoviću. O njem ne govori nihče. Verjetno se mu zdi zabavno kritizirati odlične igralce, da bodo ljudje sploh vedeli, da obstaja. To mi daje motivacijo za zmago, da utišam Angleža. Kaj sploh ve o brazilskem nogometu? Ne spomnim se, da bi v reprezentanci igral z njim,'' je dejal Silva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.