Basel posodil Šporarja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Andraž Šporar bo v prihajajoči sezoni igral v dresu nemškega drugoligaša.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometaš Andraž Šporar bo v novi sezoni kot posojeni igralec švicarskega Basla igral za nemški drugoligaški klub, Arminia Bielefeld, so zapisali na klubski spletni strani. Slovenski napadalec je z Arminio danes podpisal enoletno pogodbo.

Triindvajsetletni Šporar bo kot posojeni nogometaš švicarskega prvaka Basla do 30. junija 2018 igral za Arminio, ki jo v novi sezoni čaka boj za obstanek v drugoligaški konkurenci. Šporar bo na hrbtu nosil številko 8.

"Veseli me, da je prestop k Arminii Bielefeld lepo uspel. Arminia ima dobro ekipo v dobri ligi in veselim se že nove sezone," je dejal Šporar za spletno stran novega kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.