Bask ostaja pri Olimpiji

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ljubljansko Olimpijo je pred začetkom nove sezone okrepil še šesti nogometaš, in sicer Iñigo Sarasola Laskurain, ki se je kalil pri Real Sociedadu. Bask je z zmaji podpisal za leto in pol.
Oglej si celoten članek

Španski nogometaš Iñigo Sarasola Laskurain je podpisal pogodbo z Olimpijo, kjer bo ostal najmanj leto in pol. Baskovski nogometaš se je v preteklem tednu mudil na preizkušnji v Ljubljani in je tudi odigral drugi polčas prijateljske tekme proti Crveni zvezdi. Izpolnil je pričakovanja in postal šesta okrepitev zeleno-belih pred sezono 2012/13. Petindvajsetletni nekdanji igralec Real Sociedada bo pri Olimpiji nosil številko 31.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.