Basso premagal raka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Italijanski kolesar Ivan Basso se bo kmalu vrnil na največje dirke.
Oglej si celoten članek

Italijanski kolesar Ivan Basso se je umaknil z letošnje dirke po Franciji, potem ko zdravniki ugotovili, da ima raka na modih. Sedemintridesetletni Basso pa je bolezen zdaj premagal in se namerava že kmalu vrniti v kolesarsko karavano in na tekmovanja, je danes sporočila njegova ekipa Tinkoff-Saxo.

Basso je bil pred časom operiran v Milanu, iz njegove ekipe pa so sporočili, da je s kolesarjem vse v redu in da lahko nadaljuje kariero.

Basso je v svoji karieri dvakrat osvojil dirko po Italiji. Bil je eden najboljših hribolazcev, a ima v svoji karieri tudi madež dopinga, zaradi česar dve leti ni smel nastopati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.