Bayern do konca sezone brez Vidala

Foto: EPA arturo vidal
Čilski vezist je uspešno prestal operacijo kolena.
Oglej si celoten članek

Münchenski Bayern bo moral do konca sezone igrati brez čilskega vezista Artura Vidala. Po uspešni operaciji kolena, Vidal se je poškodoval na nedeljskem treningu, se je okrevanje že začelo, toda v tej sezoni nemški prvaki nanj ne bodo mogli več računati.

"Arturo je uspešno prestal poseg, v katerem so mu operirali meniskus desnega kolena in odstranili delčke tkiva, ki so jih našli v sklepu," je operacijo pojasnil klub.

Bayern bo tako v odločilnem delu sezone igral brez borbenega in nepopustljivega člana zasedbe. Medtem ko imajo Bavarci letošnjo prvenstveno lovoriko že na varnem, pa jih čakata še dve fronti: že danes polfinale pokala proti Bayerju iz Leverkusna, konec aprila in v začetku maja pa še veliki obračun z branilci naslova iz Madrida v polfinalu lige prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.