Bayern: novi predsednik, stari vratar - do 2019

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vratar nemške reprezentance Manuel Neuer bo kariero nadaljeval pri Bayernu. Vodstvo kluba je ob sinočnji skupščini, na kateri so potrdili novega predsednika Karla Hopfnerja, sporočilo, da so z Neuerjem podaljšali pogodbo do junija 2019.
Oglej si celoten članek

Manuel Neuer je v bavarsko prestolnico prišel leta 2011 iz Schalkeja, prva petletna pogodba bi se iztekla leta 2016. Zdaj so pri Bayernu, kljub razočaranju po izpadu iz Lige prvakov, kjer Bavarci ne bodo imeli priložnosti braniti lanskega naslova, pogodbo z njim predčasno podaljšali, tako da bo 28-letni vratar na Allianz Areni ostal vsaj še do junija 2019.

V prejšnji sezoni je bil prav Neuer eden glavnih junakov za trojček lovorik (naslova nemškega in evropskega prvaka ter pokalna zmaga), v tej sezoni pa ima s klubom še vedno priložnost za vsaj dvojno lovoriko. Bavarci so namreč že nekaj časa nemški prvaki, 17. maja pa bodo igrali še v finalu pokala proti večnim rivalom Borussii Dortmundu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.