Bayern slavnostno sprejet, Olić odhaja

Foto: Reuters bayern proslava gomez srce Foto: Reuters bayern proslava lufthansa letalo pilot zastava Foto: Reuters bayern proslava lufthansa letalo srce finale Foto: Reuters bayern proslava Foto: EPA bayern proslava heynckes hoeness höness rummenigge lahm neuer lufthansa letalo s Foto: EPA bayern proslava Müller Gomez schweinsteiger lahm neuer lufthansa letalo srce Foto: EPA bayern proslava srce lufthansa letalo pristanek Foto: EPA bayern proslava gomez schweinsteiger srce Foto: EPA bayern proslava Foto: EPA bayern proslava Foto: EPA bayern proslava Foto: EPA bayern proslava Foto: EPA bayern proslava
Nogometaše Bayerna je ob prihodu na münchensko letališče dočakalo na stotine fotografskih oči in novinarjev, v galeriji pa si oglejte tudi, kako goreče se je zanje navijalo sinoči. Prihaja Dante, odhaja Ivica Olić.
Oglej si celoten članek

Branilec nemškega nogometnega prvoligaša Borussie Mönchengladbach, Brazilec Dante, je potrdil, da bo v naslednji sezoni igral za finalista lige prvakov Bayern iz Münchna. Prestop so potrdili tudi pri bavarskem klubu, kjer so mu ponudili štiriletno pogodbo. Dante, ki je na 91 ligaških tekmah zabil osem golov, je v Mönchengladbachu od leta 2009. Po sezoni pa se od Bayerna poslavlja hrvaški napadalec Ivica Olić, ki se seli k Wolfsburgu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.