Bayern z 90 tisoč evri subvencije pocenil vstopnice

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodstvo münchenskega Bayerna se je pred tekmo Lige prvakov z Arsenalom odločilo, da bo subvencioniralo drage vstopnice za obračun v Londonu.
Oglej si celoten članek

Na stadionu Arsenala so cene vstopnic med najvišjimi v Evropi, tudi zato so se pri Bayernu odločili, da bodo z 90 tisoč evri subvencije "pocenili" dragocene lističe papirja za prvo tekmo osmine finala Lige prvakov v Londonu.

Navijači "Die Roten" bodo morali tako plačati zgolj 45 evrov namesto 75, kolikor je zahtevala vodilna ekipa Premier League. Strošek 90 tisoč evrov je po mnenju vodstva aktualnih prvakov Nemčije in Evrope znak zahvale navijačem, ki z ekipo že dalj časa potujejo v velikem številu.

"Takšna zvestoba terja veliko časa in stroškov"

"Bayern je navdušil svet evropskega nogometa ne le z izvrstnimi predstavami in konstantnimi predstavami ekipe, ampak tudi s fantastično podporo njegovih navijačev," so v izjavi za javnost zapisali Münchenčani.

"Še posebej je potrebno poudariti, da veliko število navijačev Bayerna ekipo podpira ne le ob vrhuncih, temveč tudi na vsaki gostujoči tekmi. Pojasniti je potrebno, da takšna zvestoba terja veliko časa in stroškov ... Bayern se je zato odločil, da bo subvencioniral vstopnice za gostujočo tekmo pri Arsenalu. To naj bi predstavljalo majhno zahvalo za odlično podporo navijačev v preteklem letu 2013."

Na Allianz Areni se cene za stojišče gibljejo okrog 15 evrov, 70 evrov pa morajo privrženci "FC Hollywooda" odšteti za najdražja mesta na tekmah 1. Bundeslige. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.