Bayern z novim Brazilcem

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski nogometni reprezentant in dosedanji član ukrajinskega Šahtarja iz Donjecka, Douglas Costa, je tik pred podpisom pogodbe z nemškim prvakom Bayernom iz Münchna.
Oglej si celoten članek

Po poročanju nemške tiskovne agencije je Južnoameričan že prispel v bavarsko prestolnico in danes opravil podroben zdravniški pregled. Nekateri nemški mediji, med njimi je bil tudi rumeno obarvani Bild, so zapisali, da bo Douglas Costa v sredo podpisal donosno petletno pogodbo, vredno kar 30 milijonov evrov.

Nemški prvak uradno še ni potrdil prihoda prve večmilijonske okrepitve pred novo sezono, a naj bi to storil še pred sredinim začetkom priprav. Eden od razlogov za sodelovanje z Brazilcem je tudi krhko zdravstveno stanje Bayernovega zvezdnika Francka Riberyja, saj Costa igra na enakem položaju in bi lahko bil ustrezna menjava Francoza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.